Na trhu cateringových služeb aktivně působíme už od roku 1997.
Naší specialitou jsou gastronomické akce „na klíč“ – od výběru prostor přes návrh programu, dekorací, zprostředkování AV služeb, až po samotný gastronomický zážitek.

Našim posláním je spokojenost Vašich hostů. Jsme precizní, pečliví a poctiví, ať už jde o sestavení nabídky, výběr a nákup surovin nebo vlastní realizaci akce.

Nejvíce klientů máme v České republice, pro řadu z nich ale pracujeme i za hranicemi. Jsme hrdí na to, že většinu nových zakázek získáváme na doporučení a z jednorázových zadavatelů se pravidelně stávají stálí klienti.

Pokud hledáte kreativního, precizního a spolehlivého partnera, kterému svěříte své hosty, zavolejte. Připravíme pro Vás recepci, zahradní párty, večerní koktejl a nebo jen odpolední číši vína.

Věnujte se svým hostům. Starosti nechte na nás.

Náš tým

Jiří Maleček - MCatering

Jiří Maleček

Director

jmalecek@mcatering.cz
+420 603 215 039

Zakladatel a majoritní majitel firmy.
Skvělé jméno M-Cateringu na trhu cateringových služeb je především výsledkem jeho práce. Rád osobně dohlíží na celý průběh příprav a realizací všech eventů. Pokud nepracuje, věnuje se některému z oblíbených sportů, nejčastěji jachtingu.

Monika Malečková - MCatering

Monika Malečková

Office manager

mmaleckova@mcatering.cz
+ 420 603 215 054

Monika s námi pracuje od roku 2000. Ve firmě má na starosti veškerou administrativu včetně účetnictví. Bez jejího smyslu pro řád a pořádek bychom se často ztráceli v záplavách administrativy a procesů. Jejím velkým koníčkem jsou ruční práce, hlavně háčkování a drátkování.

Jaroslav Šulc

Jaroslav Šulc

Sales manager

jsulc@mcatering.cz
+420 734 201 203

Jaroslav přinesl do M-Cateringu řadu zkušenosti ze svého působení ve velkých a renomovaných cateringových společnostech. Je velmi precizní a naplnit jeho představy o perfektní klientské akci dá našim subdodavatelům pěkně zabrat. Volné chvíle tráví nejvíce se svým synem a pokud syn dovolí, pak rybařením.

Aneta Frydrychová

Aneta Frydrychová

Event manager

aneta@mcatering.cz
+420 607 034 351

Aneta posílila náš tým v letošním roce po absolvování studia na vysoké hotelové škole. Ve společnosti by ráda využila své dosavadní zkušenosti z cateringů, kterým se věnuje od svých patnácti let. Jejím hlavním cílem je spokojenost klientů naší společnosti. Zajistí pro Vás kompletní cateringové akce s vynikajícím menu, skvělou organizací a profesionálním personálem. Práce v gastronomii je pro ni zároveň i koníčkem.

Natálie Bakhareva

Natálie Bakhareva

Pokladní

natalie@mcatering.cz

Natálie je naše milá a usmívavá pokladní. Pochází z Kazachstánu a v Brně vystudovala Vysokou školu, odbor: Chemie a technologie potravin. Od listopadu 2018 je u nás zaměstnaná jako pokladní a jak sama říká, je to prý její nejlepší práce jakou kdy měla a moc jí baví. Ve svém volném čase se věnuje ráda focení a zpívání. Baví ji hlavně popová hudba a zpívá taky ve sboru.

Vladimír Drda – šéfkuchař

Vladimír Drda

Šéfkuchař

Vladimír začínal v Dahab Mezze restaurantu, kde se stal šéfkuchařem. Vařil v restauraci Suterén, kde ve spolupráci s LePanier připravoval i mimo jiné degustační menu. Pracoval v restauraci GranCru s Janem Punčochářem a zkušenosti sbíral i v dalších pražských restauracích. Absolvoval mnoho přednášek a školení michelinských šéfkuchařů. Naposledy vařil pro štáb filmu Po strništi bos. Celý jeho život se točí kolem vaření. Ve volných chvílích se rád projede na rychlých motorkách.

Tomáš Krubner

Tomáš Krubner

zástupce šéfkuchaře

Pracoval v restauraci Svatý Václav, kde spolupracoval s Martinem Buskem. Prošel řadou seminářů u Andrea Acordia a na předchozí pozici zastával funkci zástupce šéfkuchaře. Poslední roky byl zaměstnaný jako šéfkuchař v Jihoměstském pivovaru. Mezi jeho největší koníčky patří cyklistika, rybaření a v zimních období lyžování. Ve volných chvílích se rád věnuje svojí rodině.

Irena Nevoralová - MCatering

Irena Nevoralová

Vedoucí studené kuchyně

Praxe: Slovanský dům, Pražský hrad – Na Baště, Stones catering, Kolovratská rychta

Tomáš Motl

Tomáš Motl

kuchař

Tomáš pracoval jako kuchař v restauraci U Pinkasů, restaurace Villa Richter (chef de partie), Hotel Questenberk (chef de partie), O2 catering. Jako výpomoc pracoval pro Velvyslanectví Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Mezi jeho zájmy patří sport, příroda, cestování a historie

Jakub Schroth

Jakub Schroth

kuchař

Jakub pracoval v hotelu Duo na Proseku. Další zkušenosti získal v restauraci Na Šutce, kde připravoval pastu a dezerty. Mezi jeho největší záliby patří sport – basketbal, fotbal a plavání.

jeden dodavatel pro celou akci

Potřebujete pohostit 10 účastníků malého školení, 20 novinářů na tiskové konferenci, stovku spolupracovníků o vánočních svátcích nebo prezentovat nový produkt před tisícovkou potenciálních zákazníků?
Zavolejte. Jsme tu pro Vás.

top