Na trhu cateringových služeb aktivně působíme už od roku 1997.
Naší specialitou jsou gastronomické akce „na klíč“ – od výběru prostor přes návrh programu, dekorací, zprostředkování AV služeb, až po samotný gastronomický zážitek.

Našim posláním je spokojenost Vašich hostů. Jsme precizní, pečliví a poctiví, ať už jde o sestavení nabídky, výběr a nákup surovin nebo vlastní realizaci akce.

Nejvíce klientů máme v České republice, pro řadu z nich ale pracujeme i za hranicemi. Jsme hrdí na to, že většinu nových zakázek získáváme na doporučení a z jednorázových zadavatelů se pravidelně stávají stálí klienti.

Pokud hledáte kreativního, precizního a spolehlivého partnera, kterému svěříte své hosty, zavolejte. Připravíme pro Vás recepci, zahradní párty, večerní koktejl a nebo jen odpolední číši vína.

Věnujte se svým hostům. Starosti nechte na nás.

Náš tým

Jiří Maleček - MCatering

Jiří Maleček

Director

jmalecek@mcatering.cz
+420 603 215 039

Zakladatel a majoritní majitel firmy.
Skvělé jméno M-Cateringu na trhu cateringových služeb je především výsledkem jeho práce. Rád osobně dohlíží na celý průběh příprav a realizací všech eventů. Pokud nepracuje, věnuje se některému z oblíbených sportů, nejčastěji jachtingu.

Jaroslav Šulc

Jaroslav Šulc

Sales manager

jsulc@mcatering.cz
+420 734 201 203

Jaroslav přinesl do M-Cateringu řadu zkušenosti ze svého působení ve velkých a renomovaných cateringových společnostech. Je velmi precizní a naplnit jeho představy o perfektní klientské akci dá našim subdodavatelům pěkně zabrat. Volné chvíle tráví nejvíce se svým synem a pokud syn dovolí, pak rybařením.

Monika Malečková - MCatering

Monika Malečková

Event manager

mmaleckova@mcatering.cz
+ 420 603 215 054

Monika s námi pracuje od roku 2000. Ve firmě má na starosti veškerou administrativu včetně účetnictví. Bez jejího smyslu pro řád a pořádek bychom se často ztráceli v záplavách administrativy a procesů. Jejím velkým koníčkem jsou ruční práce, hlavně háčkování a drátkování.

Aneta Frydrychová

Aneta Frydrychová

vedoucí akcí

aneta@mcatering.cz
+420 607 034 351

Aneta posílila náš tým v letošním roce po absolvování studia na vysoké hotelové škole. Ve společnosti by ráda využila své dosavadní zkušenosti z cateringů, kterým se věnuje od svých patnácti let. Jejím hlavním cílem je spokojenost klientů naší společnosti. Zajistí pro Vás kompletní cateringové akce s vynikajícím menu, skvělou organizací a profesionálním personálem. Práce v gastronomii je pro ni zároveň i koníčkem.

Vladimír Vopátek

Vladimír Vopátek

vedoucí akcí

vladimir@mcatering.cz
+420 731 680 720

Ačkoli Vláďa odmaturoval na pražské Hotelové škole v roce 2000, vášní pro gastronomii propadl již o 5 let dříve. Během své kariéry pracoval v nejlepších pražských hotelech a restauracích, například v hotelu Hilton – Atrium, nebo v Sovových Mlýnech, kde sbíral zkušenosti na všech pozicích, od číšníka, someliéra až po provozního managera. Několik let vedl i penzion v Krkonoších. Ve svém volnu se snaží snoubit své dvě vášně, jimiž jsou sport a rodina, a to v podobě výletů na kole, pěší turistiky, sjíždění řek i zasněžených kopců. Rád se podívá do divadla a další kulturou. Řídí se heslem: „Nehledej důvody, hledej způsoby…“.

Jakub Protiva – Event Manager

Jakub Protiva

Event Manager

jprotiva@mcatering.cz
+420 603 895 291

Jakub u cateringu začínal jako externista. I přesto, že má vystudovaný technický obor, práce v gastronomii se rychle stala jeho novou vášní. Jeho koníčkem jsou mimo jiné koktejly a kvalitní alkohol. Zajímá se o nové trendy ve světě i u nás. Smysl pro detail je pro něj na každé akci důležitý.

Martin Škoda - MCatering

Martin Škoda

Event Manager

mskoda@mcatering.cz
+420 739 410 327

Martin se cateringu věnuje už od studentských let. Práce produkčního ho nepřestala bavit a motivovat dodnes. Rád vyhledává inovace a nové postupy. Kromě realizace akcí má ve firmě Martin na starosti všechny naše externí kolegy. Jeho vášní jsou auta a trochu nevšední koníček – chov žab.

Vladimír Drda – šéfkuchař

Vladimír Drda

Šéfkuchař

Vladimír začínal v Dahab Mezze restaurantu, kde se stal šéfkuchařem. Vařil v restauraci Suterén, kde ve spolupráci s LePanier připravoval i mimo jiné degustační menu. Pracoval v restauraci GranCru s Janem Punčochářem a zkušenosti sbíral i v dalších pražských restauracích. Absolvoval mnoho přednášek a školení michelinských šéfkuchařů. Naposledy vařil pro štáb filmu Po strništi bos. Celý jeho život se točí kolem vaření. Ve volných chvílích se rád projede na rychlých motorkách.

Irena Nevoralová - MCatering

Irena Nevoralová

Vedoucí studené kuchyně

Praxe: Slovanský dům, Pražský hrad – Na Baště, Stones catering, Kolovratská rychta

Tomáš Krubner

Tomáš Krubner

kuchař

Pracoval v restauraci Svatý Václav, kde spolupracoval s Martinem Buskem. Prošel řadou seminářů u Andrea Acordia a na předchozí pozici zastával funkci zástupce šéfkuchaře. Poslední roky byl zaměstnaný jako šéfkuchař v Jihoměstském pivovaru. Mezi jeho největší koníčky patří cyklistika, rybaření a v zimních období lyžování. Ve volných chvílích se rád věnuje svojí rodině.

Lukáš Kekrt

Lukáš Kekrt

kuchař

Lukáš ukončil školu v roce 2003 výučním listem. Nejvíce zkušeností získal v restauraci Ambiente na Vinohradech a v restauraci Aromi pod vedením šéfkuchaře Riccarda Lucque. Dále pracoval jako šéfkuchař v Peter´s Burger pub a nakonec pracoval v George Prime Burger. Ve společnosti M- Catering vaří externě cca od roku 2010. Jeho největším koníčkem je muzika a výlety po české přírodě a památkách. Rád získává nové inspirace a zdokonaluje se ve svém oboru.

jeden dodavatel pro celou akci

Potřebujete pohostit 10 účastníků malého školení, 20 novinářů na tiskové konferenci, stovku spolupracovníků o vánočních svátcích nebo prezentovat nový produkt před tisícovkou potenciálních zákazníků?
Zavolejte. Jsme tu pro Vás.

top